vrijdag 24 mei 2013

Toch even tijd gevonden om iets te doen ( elk week-end een eerste communie in de familie) Ook Vighor is niet zo goed, hij heeft een nierisufficientie . Kan niets meer aan gedaan worden en wil nu veel bij hem zijn. Hij is nog maar 8 jaar maar bij zijn ras "irish softcoated wheaten terrier" ( een mond vol) komt het af en toe voor en wij hebben nu pech.

 Bij " de walterkes" aan de achterkant kijken en weer inspiratie voor een volgende.

donderdag 16 mei 2013

Walterkes

Ik heb een stempel gemaakt van mijn " walterke" met zilverpapier . Met deze print kan ik nu verder.
Deze zomer ga ik verder werken met dit figuurtje. Kan hier alle kanten mee op en heb nog wat materiaal waar ik mee wil experimenteren



zaterdag 11 mei 2013

Inspiratie

Waar een turend ventje al niet goed voor is. Rond dit figuurtje ga ik nog wat experimenteren en af en toe ga ik er ook naast staan.
Hopelijk blijft het figuurtje van mij en verschijnt het niet in het één of ander boek.( zit me duidelijk nog altijd een beetje hoog) Weet ook wel als ik iets op het net zet het van iedereen is ( blijf een gever ) maar verander er dan iets aan als je vanjezelf geen inspiratie hebt.



donderdag 9 mei 2013

Mooie dingen gezien

Deze dagen zijn er veel tentoonstellingen en ik heb al veel mooie werken gezien.
Op de tentoonstelling " stemmen in mijn oor" heb ik al zo een leuke reacties gehad. Einde september ( later hier meer over) mag mijn werk naast de volgende kunstenaars staan

Werk van Jef Van Leeuw
Werk van Renaud Reynders

Ik heb deze week ook met andere mensen kunnen praten over het plagiaat.Wat ik onthouden heb is, het zijn gewoonlijk de mindere " goden" die geen inspiratie hebben en anderen hun werk nodig hebben .
Ook werk van een "oud-leerling" tegen gekomen en dan ben ik toch fier als je ziet wat ze allemaal heeft gemaakt.
 
Nog enkele sfeer beelden van wat werken in het hofke van chantraine
 
 
 
 
Er zijn mooie voorstellen binnen gekomen om volgend jaar een tentoonstelling te houden met de dames van de vrijdaggroep, enkele workshop's te geven en ( even afwachten)  mee naar Frankrijk voor workshop's



vrijdag 3 mei 2013

Mooi,mooi!!!

Wat is het werk van Colette Berends me bevallen. Zo mooi in het echt.

Voor de rest was mijn dag wat verpest . Twee duidelijke vormen gezien van plagiaat. Ga me bezinnen of ik nog blijf bloggen.