maandag 23 september 2013

Kempart

Wat heb ik dit week-end genoten!!
Vrijdag samen met enkele mensen die ook tentoon stelde , een paar locaties gaan bezoeken. Zo hadden wij ook de kans om anderen hun werk te kunnen zien. Zeer lieve mensen leren kennen en prachtig werk gezien


 


 
Zaterdag en zondag een heel ander publiek gehad dan die je normaal bij textiel tegen komt. Moeten we meer doen om ons werk met andere diciplines te laten zien. Niets dan lof gehad ( komt wel even stoefferig over) maar de mensen stellen zich bij textiel haken,breien en weven voor en nu hebben ze gezien dat er ook andere dingen in de textielwereld gaande zijn.
Kijk uit naar het volgend week-end




 
 
 



donderdag 19 september 2013

Avond werkje

Nu ik s' avonds niet meer buiten kan zitten ben ik echt aan een "koude avond" werkje begonnen.
De strookjes zijn 2 op 20 cm en ik moet een lengte van 1.20 meter halen.
Dit werkje hoort bij de " Walterkes". Alleen moet het gedeelte met de tekening geelachtiger worden( misschien in wat thee hangen?)


www.kempart.be heeft voor morgen een drukke dag voorzien. Om 8 uur 's morgens beginnen we onze rondtoer naar de andere mensen die meedoen. Anders heb ik niet de kans om werk van anderen te zien. Hoop mooi werk te zien en contact met mensen die andere disiplines beoefenen .Ondertussen zijn er twee werken verkocht en kijk uit om familie en vrienden te ontvangen.

dinsdag 10 september 2013

Terug

Voor deze beelden doen we het allemaal. Met mijn dochter voor mijn 60 ste verjaardag weggeweest.






Waar zouden sommigen toch hun inspiratie halen? Zeker weer veel gezien dat ik kan gebruiken. Ook wat modern gezien maar weet niet of ze dit ginder (Essaouira )verkocht gaan krijgen. Toch blijven de mensen me telkens in Marokko verbazen.