woensdag 7 september 2011

Nieuwe lessen en workshop's

Maandag in de academie gestart met vilten. Ik heb op de academie in Turnhout al eens gevilt maar daar was geen uitleg bij en iedereen die ooit gevilt had gaf er les.
Vilten is nooit mijn ding geweest en ik zal nog wat moeten oefenen om te komen waar ik wil. Mijn eerste twee proeflappen bleken wonderwel goed te zijn maar om in de buurt van  het volgende werk te komen ( in Doornik van Elodie Antoine) zal ik nog veel zeep en water nodig hebben.
Morgen starten de lessen terug van mijn groepje en ik weet dat er mensen zullen afhaken maar er komen er wel nieuwe bij. Het is mijn bedoeling om niet meer het ganse jaar les te geven maar af en toe workschops te geven.
Er wordt een ganse dag  gewerkt en dan zou er een werkje moeten ( toch bijna ) af zijn of er wordt een techniek aangeleerd.
 Er zijn in elke stad of dorp wel dames die samen komen om te quilten en wat bij te praten  ( waar ik absoluut niets tegen heb) maar ik kan het niet meer opbrengen en wil verder met de groep.
Deze week ga ik op vrijdag en zaterdag naar Zijdelings om weer wat bij te leren en volgende week vertrekken we naar Sainte Marie Aux Mines.
September begint behoorlijk druk maar daar hou ik wel van.

1 opmerking: