zondag 20 mei 2012

Mola

Als je kinderen en een kleinzoon hebt gaat er soms wat je in je hoofd had gepland niet door. Geraak dus niet in Luxemburg.
Ben al maar vast aan een volgende opdracht begonnen. Turnhout is dit jaar " culturele hoofdstad van Vlaanderen" en heeft dit jaar ook 800 jaar stadsrechten.
Twee jaar geleden hebben ze aan onze groep gevraagd om iets rond textiel te doen. Turnhout is altijd een textielstad geweest en de Turnhoutse kant is overal gekend. We hadden ons plan ingediend maar nooit meer iets van gehoord tot twee maanden geleden.
Ik heb aan verschillende mensen gevraagd of ze iemand kende die een Mola verzameling hadden. Ik heb van velen onder jullie een positief antwoord gekregen en er komen nu een 60 tal Mola's richting Turnhout.
Nu is er aan me gevraagd om van het logo ( een hertenkop- staat ook in het schild van Turnhout) een Mola te maken en aan de mensen de verschillende stadia te laten zien.
Ik ga jullie nog op de hoogte houden want gans de maand september komt er een textieltentoonstelling in de Warande die er op papier veelbelovend uitziet .

1 opmerking: