dinsdag 17 oktober 2017

Bedankt

aan de Anna's die een nieuwe thuis hebben , geniet ervan. Aan de mensen die nog altijd denken dat ik de gehackte mail geschreven heb ( komt trouwens uit Nigeria) geniet ervan en van deze blog nog 14dagen genieten ( dan sluit ik hem af )

bedankt aan de meer dan 5000.000 bezoekers

8 opmerkingen:

 1. Fijn, dat expositie een succes was!
  Maar jammer dat ik je niet meer kan volgen? Ik heb steeds met bewondering gekeken, en genoten van de exposities die ik van je bezocht.....
  Succes verder, en een goede gezondheid!
  Liefs Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. matheussen monique17 oktober 2017 om 02:29

  Ooooh Ann,jammer dat we je wel en wee niet meer kunnen volgen op je blog. Hij blijft toch nog een poosje online om nog eens op terug te blikken.
  Zorg goed voor jezelf Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ann, I'm sorry you are leaving the blogland. I have enjoyed your work and just this morning I was thinking of the soldier collagrapgh with rope and foil. I will miss Anna and your posts. Be well and enjoy everyday. Beth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach Anne wat jammer dat je met je blog stopt. Het ga je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wens je nog veel gezondheid en geluk ook voor je familie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend jammer Anne dat je stopt met je blog en ik je niet meer kan volgen. Je werk is altijd zo vernieuwend en inspirerend. Heel veel gezondheid en geluk gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ann, jammer dat je met je blog stopt... Ik hoop jou, en jouw werken, op de een of andere manier toch nog te kunnen volgen. Je bent een grote inspiratiebron!
  Het allerbeste met je gezondheid!

  BeantwoordenVerwijderen