woensdag 23 februari 2011

BE YOUR SELF!!!

Gisteren was het ledendag van de quiltvereniging. De groep van Monique Gilbert heeft haar werken tentoongesteld. Het was een opgelegde opdracht en er waren zeer mooie werken bij. Ik had gewerkt rond Viviane Westwood en wat ik met een gordijn zou doen met de Bojagi van Chunghie Lee.
Er waren een paar honderd dames aanwezig die
in de voormiddag allemaal aan een werkje bezig waren en ondertussen werd er in een ander zaaltje demo's gegeven.
Je kon ondertussen ook boeken uitlenen van de vereniging . Na het eten was het tweedehandsverkoop van boeken en stofjes maar dit was een overrompeling. Heb toch enkele boeken en leuke stofjes kunnen bemachtigen.Nadien nog een tombola maar geen geluk.
Wij hadden kaarten voor een balletvoorstelling in Tilbug van het Australian Dance Theatre. Was heel moe van de dag tussen kwebbelende dames te zitten maar ben toch gegaan.
De MOOIESTE voorstelling in jaren. De tittel was " Be your self" wat ik in mijn werken doe maar daarom niet altijd in het plaatje pas van de opgelegde regeltjes.
Je kan een deeltje van de opvoering zien op een  korte filmpje op internet als je hun naam intikt , vooral het laatste deel waar de dansers tussen een verschuifbaar paneel van textiel verschijnen was ongelooflijk. Genieten maar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten