vrijdag 7 december 2012

OPGELOST

Eindelijk heb ik mijn boekbespreking op de site van " then we set it on fire" kunnen zetten. Na vier uitnodigingen, die ik nooit had ontvangen, toch een oplossing gevonden. Gisterenavond nog naar een computer wisserd gebeld. Mijn hotmail hield alles tegen ook in de spam was er niets te vinden. Beth heeft me dan aangeraden om een nieuwe mail te nemen en wonder boven wonder deze morgen om 5.30 uur is het gelukt ( slaap toch slecht de laatste tijd hm.hm)
Verleden week-end naar de tentoonstelling van KUNST-WEB in het Rivierenhof gaan zien ( dit week-end nog open van 12.00 tot 17.00 uur)
Zeer de moeite. Mooi werk gezien

Dit werk is van Lea Mertens. Ik vind het altijd verrassend als je met iemand een workshop hebt gevolgd ( bij Monique Gilbert) en nadien het resultaat ergens tegen komt.
Annette Jeukens en Laura Liebenberg gaan nog een groep opstarten in Kalmthout. Wat gaan de dames het druk hebben. Onze groep, een nieuwe en Colours of Africa voorbereiden
Je kan op de blog van http://annettejeukens.blogspot.be alle inlichtingen vinden over de nieuwe groep en ook haar "schoenen " bewonderen.
Lekker veel sneeuw, ik ga vandaag zeker mijn eerste lapjes sneeuwverven.


5 opmerkingen:

 1. Deze zijn prachtig. Succes op het fire blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb inmiddels ook een reactie gegeven op het fireblog. En deze foto's zijn ook apart. Zijn die gezichten er op geprint of op gestikt?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben nu toch wel heel benieuwd hoe je dat vertaalprobleem hebt opgelost. Ik gebruik translater maar vind de vertaling niet geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love portraits of any kind. I think people are absolutely fascinating!

  BeantwoordenVerwijderen