woensdag 6 augustus 2014

BETER !!! Marina Abramovic

Na de katheterisatie hebben ze ontdekt dat er iets mis is met de " elektriciteit" in mijn hart ( de wetenschappelijke uitleg is niet leesbaar en de dokters denken dat je dement en doof bent , geef toe dat ik één van je jongste op de gang was)  Al een geluk dat er in Turnhout nu een hartcentrum is , morgen nog een dagje binnen voor nog wat meer tests.
Alles is optelossen met rust en medicijnen.
Ben ondertussen al zo goed opgeknapt dat ik twee keer in het werk van Marina Abramovic heb mogen deelnemen in de serpentine galleries in Londen.
Van de dokter mocht ik gaan mits veel rust , dus van de rest van Londen niets gezien maar een ongelooflijke ervaring rijker. Moderne kunst is al moeilijk uit te leggen en aan iemand vertellen dat ik 2 uur voor een rood vlak op een muur heb zitten kijken , al helemaal.
Haar verlag elke dag te volgen op serpentinegalleries.org

6 opmerkingen:

 1. Geweldig Ann. Beide zaken...je gezondheid natuurlijk op de eerste plaats! Maar dan ook nog zo iets te mogen meemaken! Londen komt nog wel een keertje...
  Tot gauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Although a shock I am sure, it is better to know the problem so it can be fixed. Sending positive energy and love your way!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Rustig aan ....Ik blijf genieten van je Blog .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn Anndat het beter gaat, rustig aan en luister naar je lijf en geniet van wat je toe komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn te horen dat het veel beter gaat! En kunst bezoeken kan ook rustgevend zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Doe maar rustig aan en luister naar je lichaam en geniet van de kunst die je maakt en bezoekt.

  BeantwoordenVerwijderen