donderdag 1 juli 2010

workshop'sDe laatste weken heb ik enkele workshop's gaan volgen o.a. bij zijdelings over de BOGOLAN. Je kreeg wat te horen over de geschiedenis en daarna zelf aan de slag. Mijn kleuren waren niet echt goed gelukt maar nadien hoorde ik dat je er zeer dikwijls moest over schilderen en op 1 dag heb je geen tijd genoeg ( de foto is dus niet mijn werk).Bij Moniquue Gilbert heb ik weer zeer vele nuttige dingen geleerd en we zijn met de groep 3 dagen op retraite geweest. Hebben een opdracht gekregen waar ik een van de volgende keren ga over schrijven.

Dijanne cevaal is enkele keren langs geweest en de workshop in de academie was voor mij zeer belangrijk. Veel mensen die textiel volgen kijken raar op als je zegt ik ben een "quilster"en denken dat we alleen wat lapjes aan elkaar zetten. Zij heeft de mensen laten zien wat er met verven en je stof bewerken kan. Je zal nog wel merken dat een van mijn doelen is om het quilten langs een andere kant te laten zien .
Morgen rijden we met twee auto's vol dames shoppen!! Er zijn solden in Balen en ik hoop weer schatten te vinden tussen de rommel.


1 opmerking:

  1. Ann, ik heb je gevonden, leuk om zo je werk te volgen. Je bent weer vol met dingen bezig. Heerlijk. En ik hoop zo bij jou inspiratie op te bouwen om eindelijk ook eens wat vrij te werken.

    BeantwoordenVerwijderen