woensdag 25 januari 2012

Thomas en Elmo

Af en toe krijg ik ook opdrachten van Colin. Met kerst heeft hij een grote Elmo gekregen en hij wist nog dat ik een boek over de Muppets figuren heb.
Hier heeft Elmo al een t-shirt aan maar hij had graag een kussen . Dus oma aan het werk want de laatste tijd maakt Colin moeilijkheden om te gaan slapen. Deze morgen al een telefoontje gekregen dat hij heerlijk had geslapen. Wat een kussen al niet kan doen.
Hij is ook een verzamelaar van Thomas the thank engine. Had al een tijd stof liggen en heb nu eindelijk alle stukken aan elkaar gezet voor een deken. Voor de achterkant heb ik moeten puzzelen om toe te komen met mijn stof.
Het deken ligt nu opgespannen om te driegen ( voor grotere stukken drieg ik liever dan met spelden te werken) daarna nog doorquilten. Dit deken was één van mijn pijnpunten die nog moeten afgewerkt worden voor maart. Nu nog nieuwe gordijnen voor beneden en ik ben klaar met mijn " te doen" projecten.

3 opmerkingen:

  1. Het ziet er leuk uit en zo te zien is Collins heel tevreden en voor jou zijn er dan weer en paar projecten weggewerkt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. SCHATTIG!
    En heerlijk dat je "oude projecten" af komen. Kun je weer verder met nieuwe ideeën...

    BeantwoordenVerwijderen