zaterdag 19 maart 2011

Texel weekend in Geel

Op 21 en 22 mei is het weer zo ver. Mariette en familie organiseren weer een rommelmarkt en workshops.
Op zondag worden de schapen geschoren en verder kan je vanalles zien doen zoals spinnen van schapenwol, viltwol, schapenkaas, weven, manden vlechten, natuurwinkel, verse haring roken, ecologische verfhandel, kaligrafie, imker, parels, stof bedrukken, vilten uit de vacht , dierenverzorging, een hoekje met dieren zoals roofvogels ezeltjes , lama's konijntjes, geiten en zo veel meer.
Er is ook een winkel waar je als textiel liefhebber wel wat zal vinden.

Dit is een nieuw assortiment  wol vermengd met zijde waar je prachtige dingen mee kan weven , de sjaal is hier een voorbeeld van.


Alle kleuren lontwol en in de rechtse is zijde in verwerkt.


Dit zijn fijne zijde vezels die ik gebruikt heb in mijn quilt " Eric Clapton is the bleus". Boven op het schap zie je natuurlijke kleurstoffen om wol te verven.Verder zijn er nog veel soorten breiwol en zij maken ook zelf hun dekbedden van de wol van hun eigen texelschapen.

Voor de workschops kaligrafie, juweeltjes met parels, vilten, wol spinnen, vlechten juweeltjes in zilverklei , bloemschikken en nog meer kan je best naat het nummer 014/85.19.03 bellen voor afspraken en prijs.
Diegene die graag op de rommelmarkt zouden staan kunnen nog contact opnemen.
Wij gaan er ook staan met een standje rond patchwork en natuurlijk met de little quiltjes of love.
Texel alles in schapenwol
Runsvoort 2
2440 Geel
014/85.19.03
Voor het zover is ga ik er nog op terug komen.

1 opmerking:

  1. Wat leuk, die diverse workshops! :D Leren kaas maken lijkt me echt leuk, net als dat manden vlechten! Textiel bedrukken lijkt me ook handig om te leren, ik laat nu wel eens shirts bedrukken maar het zelf kunnen doen lijkt me ook leuk. En er zijn dus ook roofvogels en lama's? Dat zou je toch niet zo 1-2-3 verwachten :P
    Jammer dat het helemaal in Belgiƫ is! Ikzelf zit in de kop van Noord-Holland...

    BeantwoordenVerwijderen